Turnaj Mladějovice 20.7. 2013

22.07.2013 20:55

Turnaje se zúčastnily 4 týmy a to Králová, TJ Mladějovice, Mladějovice 1.B (bývalí hráči TJ Mladějovice) a Hnojice.

1. zápas: Mladějovice 1. B - Hnojice 0:1 (0:0)

V prvním zápase Jsme se utkali s bývalími hráči TJ Mladějovice, kteří tam "tenkrát" kopali 1. třídu. Ze začátku bylo vidět, kdo má více zkušeností, ale domácí nedokázali za 1. poločas vystřelit na bránu. My pálili šance a tak poločas skončil bez branek

Ve druhé půli jsme podali trošku lepší výkon a dočkali se i golu. Když golman hostí doběhl nepřesný pas a přihrál Vyhnánkovi (Gombin), který poslal centr za obranu pro Knoba, který už neměl problém překonat brankáře domácích 0:1!!! Do konce zápasu se už nic nestalo a tak jsme slavili postup do finále!!!

2. zápas TJ Mladějovice - SK Králová 4:3 (1:2)

Ve druhém zápase se po přestřelce radovali domácí!!!

Zápas o 3. místo Mladějovice 1.B - Králová 0:2 (0:1)

Finále:  TJ Mladějovice Hnojice 1:2 (1:1)

Ve finále jsme to byli my, kdo první inkasoval. Domácí se dostali před bránu a z hranice penalty se dostali ke střele, kterou dokázal Mikeš jen zpomalit, ale ani dobíhajícím obrancm se nepovedl míč vykopnout. 1:0!!! Do poločasu okázal vyrovnat Knob!!! 1:1!!!

Po poločase byl fotbal opět vyrovnaný a oba týmy zahazovali šance. Nakonec šťastnějším týmem byli Hnojice, kdy po rohovém kopu zatočil míč Valenta a ze skrumáže hráčů se míč dostal do brány. 1:2!!!!

Pořadí týmů: 1. Hnojice

                      2. TJ Mladějovice

                      3. Králová

                      4. Mladějovice 1.B

Zpět